Kategorija: Kovinostrugarstvo

Gobovc d.o.o. – KOVINOSTRUGARSTVO

Izdelovanje najrazličnejših izdelkov iz vseh vrst kovin

Podjetje s kovinostrugarsko dejavnostjo, se nahaja na Izlakah v občini Zagorje ob Savi. Izdelujejo najrazličnejše izdelke iz vseh vrst kovin na sodobnih CNC stružnicah in avtomatih. Z različnostjo tehnologij so usposobljeni zadovoljiti potrebe in zahteve slehernega kupca doma in v tujini.

Proizvajajo serijske ali posamezne izdelke in poskrbijo za vse faze, od razvoja in konstruiranja izdelka, njegove izdelave, montaže do rednega vzdrževanja v času uporabe.

Najrazličnejše izdelke
iz vseh vrst materialov izdelujejo na sodobnih CNC stružnih centrih, CNC dolgostružnih avtomatih in krivuljnih avtomatih. V primeru velikih rednih mesečnih količin tudi sami izdelajo naprave za izdelavo ali dodelavo.

Z znanjem in lastnim razvojem so razvili novo linijo notranjih in zunanjih INOKS OGRAJNIH SISTEMOV po sistemu vijačenja brez varjenja. Odlikuje jih kvalitetna izdelava posameznih elementov, moderen in raznolik dizajn ter ugodna cena.

Kot edini v Sloveniji ponujajo tudi novost na našem tržišču in sicer INOKS OKENSKI OGRAJNI SISTEM, ki poleg estetske funkcije nudi zaščito proti padcem za korita z rožami.
Njihovo novo linijo izdelkov si lahko ogledate v GALERIJI.

Gobovc d.o.o. – Kovinostrugarstvo
Loke 1
1411 IZLAKE
T: 041 339 250
E: info@gobovc.si

Gobovc d.o.o. – Kovinostrugarstvo in izdelava inoks ograjnih sistemov


Tagi: , , ,


Komentarji (1)

  1. 1 09.07.2010 | Ivan Kotnik:

    Lep pozdrav,

    moje ime je Ivan Kotnik in se ukvarjam z lesno proizvodnjo, v želji po razširitve ponudbe sem prišel do ideje o izdelavi embalaže. Embalaža bi bila narejena iz lesa iglavcev in bi bila skoblana. Embalaža bi bila narejena po vaših merah. Če vas zanima oziroma če potrebujete tovrstne embalaže se vam toplo priporočam. Za natančnejše informacije mi odgovorite preko e-pošte ali pa me pokličite na telefonsko številko 041-654-623.

    S spoštovanjem,
    Ivan Kotnik


Pusti sporočilo